Ethieklijst

Ethiek-mailinglist-VvEN

De VvEN beheert een e-maillijst onder de titel Ethiek-mailinglist-VvEN via Google Discussiegroepen (Discussion Groups). De lijst is bedoeld om berichten te verspreiden over voor ethici (en ethiek-geïnteresseerden) relevante onderwerpen zoals aankondigingen van congressen, lezingen, nieuwe publicaties enzovoort.

U hoeft geen Google Account te hebben of aan te maken om lid te worden van de lijst al heeft dat wel enkele aanvullende voordelen. Google suggereert dat een Google Account nodig maar dat is niet het geval. Kijk voor aanmelding, uitschrijving en adreswijziging in de rubrieken hieronder. Voor verdere vragen kunt u terecht bij de lijstbeheerder (ethiekinnederland@gmail.com).

U kunt een bericht versturen aan de andere leden van de lijst door het te adresseren aan: Ethiek-mailinglist-VvEN@googlegroups.com

Alleen leden kunnen een bericht aan andere leden versturen.
Een bericht in uw postvak, verspreid via deze mailinglist, is te herkennen aan het voorvoegsel [Ethiek-mailinglist-VvEN] in de onderwerpregel.

Aanmelden voor de Ethieklijst

U kunt lid worden van de Ethiek-mailinglist-VvEN door een lege e-mail te sturen aan het volgende adres:

Ethiek-mailinglist-VvEN+subscribe@googlegroups.com

Mensen die een Google-account hebben, kunnen een aanvraag voor lidmaatschap van de lijst doen via hun Google-account.

Uw verzoek tot lidmaatschap van de lijst gaat dan naar de beheerder van de lijst. Deze kan u abonnee maken. In de regel zal dat op korte termijn gebeuren maar houdt er rekening mee dat het ook een paar dagen kan duren als de beheerder niet aanwezig is. U krijgt een kennisgevingsbericht als u zich heeft aangemeld en ook als u lid bent geworden van de lijst.
Het is niet mogelijk direct zonder tussenkomst van de lijstbeheerder lid te worden van de lijst om misbruik te voorkomen.

NB let er op dat u uw bericht aan het juiste e-mail adres richt. Wanneer u het adres van deze website plakt in de adresbalk van uw e-mail verschijnt mogelijk foutief een komma achter het woord ‘subscribe’. Deze ‘komma’ dient u te verwijderen.

Afmelden

Wanneer u zich wilt afmelden van Ethiek-mailinglist-VvEN stuurt u een email aan de lijstbeheerder (ethiekinnederland@gmail.com). Deze verwijdert u handmatig uit de lijst.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s